İçeriğe geç

Toprak Altında Kalan Işçiler Bulundu Mu

Erzincan toprak altında kalan işçiler bulundu mu?

Erzincan Valiliği, İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen heyelanda yer altında kalan son 5 işçinin cesedine ulaşıldığını bildirdi.

Altın madeni iscileri bulundu mu?

Erzincan’ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen heyelan sonucu kaybolan 9 işçiden 3’ünün daha cesedine ulaşıldı. Maden sahasında depolanan sızıntı yığınının taşınmasından 114 gün sonra bulunan işçilerin kimlikleri DNA testiyle belirlenecek.

Erzincan İliç’te 9 kişi bulundu mu?

İliç faciasında yer altına gömülen dokuz işçiden biri olan Uğur Yıldız’ın cansız bedenine 5 Nisan 2024’te ulaşıldı!

Toprak kaymasında kaybolan işçiler bulundu mu?

Kayıp işçilerden birinin cesedi bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir işçinin cesedinin bulunduğunu bildirdi.

Erzincan’da 9 kişi bulundu mu?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, heyelan sonrası dokuz kişiye ulaşılamadığını söyledi. Erzincan’ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde heyelan meydana geldi. Dokuz kişinin yer altında kaldığı iddia edilse de bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi.

Toprak altında kalan işçiler çıkarıldı mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, yer altında mahsur kalan tüm işçilerin kurtarıldığını duyurdu.

İliçteki 9 işçi bulundu mu?

İliç’te yer altına gömülen dokuz işçiden birinin cesedi günler sonra bulundu – YouTube.

Erzincan İliç maden kazası 9 kişi bulundu mu?

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat’ta meydana gelen heyelan sonucu dokuz işçi yer altına gömüldü. Yüzlerce çalışanın iş makineleriyle katıldığı aylarca süren aramaların ardından işçilerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Göçük altında kalan 9 kişi bulundu mu?

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Erzincan İliç’teki altın madeni sahasında meydana gelen heyelan sonrası yapılan sayımda, maden sahasında çalışan 667 işçiden 9’una henüz ulaşılamadı. Kayıp işçilere yönelik arama kurtarma çalışmaları titizlikle devam ediyor.” ifadelerine yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Erzincan altın Madenindeki İşçiler Bulunur mu?

İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat’ta meydana gelen heyelan sonucu dokuz işçi yer altına gömüldü. İş makineleri ve onlarca çalışanın bulunduğu alanda yapılan aramada ilk olarak beyaz renkli bir pikap bulunmuş, 5 Nisan’da ise yer altına gömülen işçilerden Uğur Yıldız’ın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Erzincan altın Madenini kim işletiyor?

“Anagold’un Erzincan İliç altın madeninde yaşanan facianın ardından şirketin çevre izni ve lisansının iptal edildiği duyuruldu.

Anagold Altın Madeni kimin?

Rekabet Kurumu’nun verilerine göre, Çalık Grubu’nun iştiraki olan Lidya Madencilik, Türkiye’de iştirakleri Anagold, Artmin, Kartaltepe, Bakırtepe, Tunçpınar ve Polimetal ile faaliyet göstermekte olup, Polimetal hariç grubun diğer tüm girişimleri (projeleri) Alacer Gold ile ortak kontrol edilmektedir.

Erzincan göçük altında kalanlar bulundu mu?

“Bazı medya kuruluşlarının ‘Erzincan’da enkaz altında kalan madenci sayısının resmi rakamın 5 katı olduğu’ iddiası doğru değil. Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen heyelanın ardından yapılan sayımda, maden sahasında çalışan 667 işçiden 9’una henüz ulaşılamadı.

Erzincan toprak kaymasından kurtulan oldu mu?

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madenindeki heyelanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Heyelan anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Geri vitese geçen ekskavatörler son anda yer altına gömülmekten kurtuldu.

Toprak kaymasında kaç kişi öldü?

Hindistan’ın güneyindeki Kerala eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 358’e yükseldi.

Erzincan toprak kayması kişiler bulundu mu?

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat’ta meydana gelen heyelan sonucu yer altına gömülen bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, “Ekiplerimiz diğer madencilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam ediyor” dedi.

Erzincan göçük altında kalanlar bulundu mu?

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Erzincan İliç’teki altın madeni sahasında meydana gelen heyelan sonrası yapılan sayımda, maden sahasında çalışan 667 işçiden 9’una henüz ulaşılamadı. Kayıp işçilere yönelik arama kurtarma çalışmaları titizlikle devam ediyor.” ifadelerine yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Erzincan iliç maden kazası işçiler bulundu mu?

İş makineleri ve onlarca işçinin bulunduğu alanda yapılan aramada ilk olarak beyaz renkli bir pikap bulunmuş, 5 Nisan’da ise yer altına gömülü işçilerden Uğur Yıldız’ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Maden sahasında devam eden aramalarda bugün de bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Erzincan maden kazası kurtulan var mı?

Kurtarma ve hafifletme önlemleri 13 Şubat 2024’teki olayda dokuz madenci sızıntı yığınının altında kaldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, işçilerin olay günü madende bir çatlak keşfettiğini ve madenin daha sonra boşaltıldığını doğruladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir